Bästa placeringen hittills men är trots det inte nöjd!

Publicerat: 26 juni, 2012 i Uncategorized

Jag är fortfarande lite trött i bena efter LVG-SM som gick i söndags. Jag gjorde min bästa placering hittills i elitklassen på ett mästerskap men är trots det inte helt nöjd.

Jag var med  i en grupp som låg efter Emma Johansson, Emilia Fahlin och Isabelle Söderberg men när det var drygt ett varv kvar så tappade jag. Det som var mest surt var att det var på en uppförsbacke som jag inte orkade följa med. Sen cyklade jag någon kilometer med två andra tjejer som också hade tappat innan jag gjorde ett ryck och körde ifrån dem. Efter att nästan ha kört ett helt varv själv så kom jag tillslut i mål på en 9:e plats.

Har funderat lite på varför jag inte orkade hänga med på uppförsbacken och har kommit fram till att det mest beror på psyket. Jag måste komma ihåg att tänka att om jag är slut, så är de andra minst lika slut. Nästa gång måste jag ta i så att jag får blodsmak i munnen och så att det svartnar för ögonen.

Nu ska jag ut i regent och springa lite med syrran, för att bena ska bli piggare.  Senare idag  är det Gästrikecupen som gäller.

kommentarer
  1. Emmy Thelberg skriver:

    Tack! Det har du rätt i 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s