Efter regn så kommer solsken

Publicerat: 16 juni, 2012 i Uncategorized

Regnet det bara faller ner och jag blir extra dyngsur när jag kör mina 5 minuters intervaller bakom moppen. Men jag ska inte klaga! Det är  i.a.f. 14 grader varmt och jag får jättebra träning.

Det är skönt att veta att efter regn så kommer solsken men jag hoppas att den gula, varma, strålande gumman kan skynda på lite. Det skulle inte alls skada om det blev lite torrare på vägarna när jag snart ska ut igen men den här gången på ett par skidor. Det ska verkligen bli roligt att åka rullskidor igen. Det var länge sedan sist, så om jag vill undvika träningsverk måste jag komma ihåg att stretcha efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s