Seger på Lida Loop

Publicerat: 10 juni, 2012 i Uncategorized

Det gick bättre än bra idag. Jag vet inte hur många år jag har lyckats få punktering på Lida Loop men idag höll det hela vägen i mål.

Om jag bortser från de första km så ledde jag hela vägen till mål och vann därmed årets andra deltävling i långloppscupen och kammade även hem två spurtpriser. Det kändes bra under nästan hela loppet men ibland var jag trött i bena men det kanske inte är så konstigt, hehe. Jag måste passa på att tacka för all hejastöd under banan, uppskattar det mycket! 😀

De två närmaste veckor blir nu uppladdning inför landsvägs-SM som går i Södertälje. Jag pratade idag med en kille som heter Anders och han gav mig några bra tips på intervaller som jag tänker köra för att komma i form inför SM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s