några erfarenheter rikare

Publicerat: 29 maj, 2012 i Uncategorized

Jag har nu varit hemma i nästan två dygn efter mitt första landslagsuppdrag på landsväg. Det var verkligen bokstavligt talat kokhett i Holland och jag lyckades till och med få en rejäl cykelbränna under de få dagar jag var där.

Vi kom ner till Holland på onsdags kväll eller rättare sagt tidigt på torsdags morgon efter att ha bilat ner från Falköping. Själv var jag riktigt trött, eftersom jag var tvungen att gå upp kl 4 för att hinna med tåget till samlingsstället.

Vi bodde nära fredagens tävling så det var perfekt att cykla till tävlingsområdet på torsdagen för att kolla in banan och väcka bena till liv (man blir riktig seg i bena efter att ha suttit i en bil i flera timmar). Banan visade sig innehålla två rejäla backar som man skulle köra fyra varv på, vilket borde passa mig utmärkt.

Hur som helst gick tävlingen på fredagen både bra och dåligt. Tempot var betydligt högre än vad jag är normal i och jag hade inte riktigt trycket i pedalerna för att orka hänga med då klungan delade på sig. Med tanke på att det här var min första tävling uttomlands så är jag ändå nöjd. Många blev avplockade, för att de låg för långt efter huvudklungan men jag kom iaf i mål.

Lördagens bana var tvärtemot fredagens. Nu var det platt som en pannkaka, med många kurvor, öppna fält och sidovind. Tack vare fredagens tävling var jag mer van med det höga tempot och det kändes mycket lättare. Första halvan av banan var lite segt men sen kom jag igång och bena kändes riktigt starka. Tråkigt nog var ingen av oss landslagsstjejer med i den lilla gäng som tidigt kom loss och höll ända till målet.

Har iaf haft jätteroligt där nere och har fått nya vänner och många nya erfarenheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s