Segern blev min :D

Publicerat: 20 maj, 2012 i Uncategorized

Skönt att veta att trots den lilla träning som jag har kört så har det gett resultat. Kammade igår hem säsogens första mtb-långlopp, vilket kändes otroligt roligt.

Jag följde min plan med att skugga Ann Berglund och att ta det lungt uppför första backen, för att spara på krafter. Märkte sen ganska snabbt att Ann var trött och kunde då rycka ifrån henne. Jag kände mig stark och stabil under hela loppet och kunde lungt och säker åka i mål som segrare. 😀

Har idag kört ett distanspass på racern i tre timmar med lätt växel och hög kadens. Pappa och gubbarn fick ligga först och dra, eftersom jag var lite sliten från gårddagen. Ska nu i de kommande dagarna ta det lungt med träningen och vila upp mig.

kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s