Första landslaguppdraget

Publicerat: 18 maj, 2012 i Uncategorized

Fick för några dagar sedan veta att jag har blivit uttagen på två landslagsuppdrag i Holland. Blev lite överraskad men det ska bli jätteroligt att för första gången vara med i landslaget på landsväg.

Vi kommer att åka på onsdag nästa vecka och tävlingarna kommer att gå på fredag samt lördag. Det känns lite spännande att få representera Sverige och få känna på konkurrensen som är utomlands. Jag trodde att det skulle vara platt som en pannkaka i Nederländerna men fick höra av Madeleine (förbundskaptenen) att en av tävlingarna kommer att gå på delar av årets VM-bana som minst sagt inte är platt. Hur som helst återstår det några dagar fram till dess.

Idag åker jag tillsammans med pappa och min mormor ner till Skövde för att imorgon köra Billingeracet. Är förstås lite nervig inför morgondagens tävling som är den första deltävlingen i långloppscupen och för mig första tävling på mtb. Imorgon får jag då veta hur min träning har givit för resultat och vad jag ligger i förhållande till de andra. Men det ska i.a.f. bli roligt att äntligen få tävla mtb och jag ska göra så gott som jag bara kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s