Uppladdning

Publicerat: 11 maj, 2012 i Uncategorized

Det är förstås aldrig rolig att vara förkyld men samtidigt kan det ibland vara bra att ta en paus från idrotten. När dagarna går och man inte får träna så blir jag mer och mer sugen på att få träna och ta i. Nu har jag varit frisk i över en vecka och har äntligen kunnat cykla och har dessutom fått in några riktiga bra och hårda pass.

Det har blivit en hel del backintervaller och spurter på LVG-cykeln, för att förbereda mig inför helgens tävlingar nere i Halmstad. Det kommer att bli en tuff helg, med backtempo och GP imorgon och linje på söndag. Jag är lite spänd i och med att jag inte vet helt hur kroppen kommer att svara men det ska även bli roligt att få tävla igen! Hur som helst kommer dessa race vara perfekta fartträningar inför Billingeracet som är om en dryg vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s