Dags att ta tag i det man har undvikit.

Publicerat: 27 april, 2012 i Uncategorized

Jag trodde aldrig att jag skulle köpa bönor frivilligt men tänk så fel jag hade…

Attan vilken ihärdig bakterie jag måste ha fått, för nu har jag varit krasslig i några dagar och det verkar inte som att den vill ge med sig. Så vad gör jag då när jag inte kan träna? Jo jag cyklar till affären och handlar sån där nyttig mat som ska vara full med vitaminer och mineraler.

Adukibönor, mungbönor, kålrot, palsternacka, hirs, kidneybönor mfl för mig främmande grönsaker , bönor och frön skulle jag försöka hitta. Det tog några timmar innan jag väl kunde börja ta mig hemmåt med min eller rättare sagt mammas gamla cykel (som blev rejält fullpackad).

Nu ska jag bara försöka komma på rätter som man kan tillaga med dessa matvaror som jag så länge har undvikit att äta.

kommentarer
 1. oliver skriver:

  Hej Emmy!
  Tack för sällskapet vid våran sista runda idag!
  Du trampar jätte strakt med din fin-fina nya 29:er’n!
  Ju, du hittar oss på funbeat.se! En träningssajt där man kan lättare lägga in sina träningar/tävlingar samt ha lättare kontakt med likasinnade! Man kan se o läsa träningskompisarnas berättelser o få frågor besvarade!
  Du kan bli medlem där(helt gratis så klart) och sen kan du söka efter Stefan Dahl(starka crt åkaren), Peter Josefsson eller mig Oliver Devay.
  Hoppas vi ser dig där o kan sticka ut tillsammans nångång här ute i Haninge!
  Mvh/oliver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s