Fantastisk cykel

Publicerat: 22 april, 2012 i Uncategorized

Har för första gången cyklat med min nya mtb-cykel.

Jag var ute på en lite längre tur och testade lite nya väga och stigar och det var så himla kul att cykla med GIANT 29xtc composite. Var förra året lite skeptisk mot en 29″, trodde att en sån skulle vara för stor och tung för mig men nu har jag verkligen ändrat uppfattning. Den är enormt lätt och känns riktig smidig. Man kommer längre för varje tramptag, rötter är bara att köra över, lättare att få fäste på grusiga uppförsbackar och jag känner mig mer stabil/säker vid tvära kurvor.

Ser verkligen fram emot imorgon! Ska då ut och cykla mer med min fantastiska cykel. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s