Mycket på en dag

Publicerat: 15 april, 2012 i Uncategorized

Är konstigt nog pigg, trots att jag nu har varit uppe i 18h, tävlat 8mil, sett på musikal, lagat lassange, städat, diskat och kollat på hockey. Jag har nog kommit i andra andningen 😉

Det blev en tidig start på dagen. Gick upp halv fem för att hinna till starten kl 8,30 i Linköping, dvs idag körde jag säsongens första cykeltävling. Det var en snabb landsvägsban, inte alls kuperat och självklart blev det en klungspurt. Jag försökte att rycka och och hänga med andra som också försökte göra utbrytningar. Dess värre rodde inget i hamn. Det kändes ganska bra i början men sen tog bena slut och jag hade tyvärr ingen chans i spurten. Hur som helst får jag vara nöjd med dagens tävling men inte med resultatet. Får jag nu bara lite fler race i kroppen så blir det jättebra!

Sen var det bara att byta om snabbt som attan (och köra som blixten) för att hinna till ”dirty dancing”. Musikalen var exakt som filmen så jag visse jämt vad som skulle hända men eftersom de var jättebra på att sjunga och dansa så får den 4 solar av fem.

Ok nu måste jag försöka att gå och lägga mig för att orka med morgondagen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s