Sista cykelturen innan Mallorca

Publicerat: 1 april, 2012 i Uncategorized

Japp, då har man fått årets första punka. Snacka om typiskt… Asfalten var jättefin men ändå lyckades jag pricka in den enda gropen på hela vägen. Tur i oturen så hade pappa med sig reservslang och pump. Dessvärre hade pumpen gått sönder… Efter att ha hållit på i evigheter, lyckades vi dock få i lite luft så att jag kunde ta mig hem. Det blev förstås tyngre att cykla = bättre träning.  Egentligen så borde man jämt ha mindre luft i däcken på träningarna, för då kommer man sen att flyga fram vid tävling.

Igår var jag hos Pedalogerna och hämtade mina cyklar som nu är så gott som nya efter att ha blivit servade. Passade då även på och kikade på några av de delarna som ska bli min nya cykel.

Blev verkligen impad när jag kände hur fjäderlätt ramen (för min 29″) var, att jag blev tvungen att väga den. Vågen hamnade på 1300g (då kan man prata om lätt ram…)!

Nu blir det packning för hela slanten, imorgon drar vi (då menar jag nästan hela familjen Thelberg + Esa) iväg till Mallorca på träningsläger!

kommentarer
  1. Steffe skriver:

    Finns nog många tunga uppförsbackar på Mallis. Ha det så jobbigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s