Tungt men bra konditionsträning

Publicerat: 17 mars, 2012 i Uncategorized

Det kändes tungt idag på cykelpasset. Jag gjorde långa intervaller (6*8/2min) och spurter men bena svarade inte riktigt. Dessutom blåste det som in i norden och konstigt nog lyckades jag aldrig få medvind. Pga blåsten så tog träningen 50 min längre tid än planerat, vilket innebar att jag var ganska trött när jag väl kom hem.

Har nu vilat några timmar och druckit varm choklad, vilket gjorde susen så nu ska jag sticka ut och springa ett lungt pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s