Fullt upp

Publicerat: 29 februari, 2012 i Uncategorized

Som ni kanske är medvetna om så rusar dagarna förbi otroligt snabbt, speciellt när man har mycket att göra. Själv har jag haft en hel del skolarbeten att ta itu med och har förstås också tränat en hel del, därmed har bloggen tyvärr kommit i tredje hand.

Hur som helst så kom jag snabbt igång med träningen efter förkyldningen och jag börjar nu se fram emot tävlingssäsongen.  Jag skulle mer än gärna vilja vara i Cypern (som många andra cyklister från Sverige är) och träna och tävla. Men att vara borta tre veckor i sträck, är alldeles för lång tid för att det ska kunna passa in i skolschemat. Dessutom går det lika bra att träna hemma.

Det har blivit en hel del längdskidåkning, gym och intervaller på testcykeln. I morgon blir det lite korta intervaller innan frukost och plugget. Sen efter lunch bär det av mot Gävle för att sedan åka vidare till Mora. Ska på fredag köra stafettVasan med Trimtex, vilket ska bli skoj! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s