Klorvatten kan vara farligt…

Publicerat: 31 januari, 2012 i Uncategorized

Japp då har man simmat igen och svalt några x liter vatten. En liten hemlis mellan er mig; så har jag som ett mål att kunna kråla innan sommaren (eller åtminstånde innan sommaren är över), eftersom jag har hört från några säkra källor att simning ska vara en bra återupphämtningspass.

Har dock kommit fram till att det inte blir så mycket vila när man håller andan under vattnet och samtidigt försöker att ta några simtag. Självklart lyckas jag också vid nästan varje andning att få i mig en klunk ”näringsrik” klorvatten. Är därför lite orolig att jag ska få i mig för mycket vatten. Jag har nämligen hört av en simmare att om man sväljer mycket med klorvatten, finns det risk att man kan få astma, vilket jag helst vill undvika.

Imorgon blir det istället lite säkrare träning. Korta cykelintervaller och om jag hinner efter skolan så blir det även några varv runt den ca 700 m långa/korta skidspåret.

kommentarer
  1. Steffe skriver:

    Om du vill bli bra på att simma borde du snacka in dig med Sarah Sjöström, hon bor i Handen, jag fotade henne för min blog för två år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s