En liten pinsam händelse…

Publicerat: 24 januari, 2012 i Uncategorized

Shit vad frustrerande det är när man glömmer plånboken (med SL-kortet) och man är stressad till ett möte. Man glömmer verkligen bort ett tänka klart i en sådan situation. Just då var mitt hjärta uppe i halsgropen och fullt med tankar rusade förbi som exempelvis; hur ska jag nu ta mig hem? Ska jag bli ensam kvar här i Solna?

Vad gör jag då i en sådan situation?

Jo, Jag frågor korvgubben om jag kan få låna pengar så att jag kan komma hem… Han visade sig inte kunna något vidare bra svenska och tror att jag vill låna pengar till en korv (och går konstigt nog går han med på det om jag betalar tillbaks imorgon). Stressad som jag är försöker jag förklara att det är en biljett jag vill låna pengar till. Efter ett tag (när jag har börjat lugnat ner mig lite) så får jag en snilleblixt. Vi lever ju i en ganska teknisk värld, så då borde det gå bra att betala via sms…

kommentarer
  1. Erika H skriver:

    Så härligt Emmy att lån pengar av korvgubben 😉 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s